Tornen les Aules de Formació de la Noguera

El claustre del Consell Comarcal va acollir una sessió extraordinària. Les aules reprendran la seva activitat habitual al mes d’octubre

Jornada especial i de retrobaments als claustre del Consell Comarcal. Un any després,  les aules de formació de la Noguera van tornar-se activar , en aquest cas amb una xerrada sobre Ramon Llull a càrrec de Rafel Molina.

Es tractava d’una sessió extraordinària, que a banda del contingut acadèmic, significava el prendre el pols a unes aules que tindran continuïtat durant el curs acadèmic 21-22. Una excel·lent notícia tant pel Consell com pels conferenciants i sobretot pels participants qui admetien haver-les torbat a faltar durant tot aquest temps.

Després d’aquesta sessió extraordinària les aules, amb més de 20 anys de trajectòria, començaran a realitzar-se periòdicament a partir del mes d’octubre. El format però, canviarà lleugerament respecte edicions passades.

Unes aules que a banda del contingut acadèmica també tenen un objectiu social amb el sector de població a qui van dirigides.

A la sessió extraordinària sobre la figura històrica de Ramon Llull impartida per rafel Molina hi van participar una cinquantena de persones. Cal recordar que a banda de Balaguer les aules formatives de la Noguera també es realitzen a Artesa de Segre, Ponts, Albesa, Bellcaire d’Urgell, Térmens, Menàrguens i Vallfogona de Balaguer

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.