La Companyia Crisi Perpètua presenta ‘Femení Plural’, obra de dones i per a dones

La companyia Crisi Perpètua presenta aquest dissabte a les 19 hores al Teatre Municipal l’obra ‘Femení Plural’. Paròdia i sarcasme per parlar del món de la dona amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones.

El món de la dona: les dietes, els tractaments de bellesa, la relació amb els homes, el sexe, la societat patriarcal, l’obsessió dels homes per controlar les dones, fins i tot per com han d’anar vestides, són temes que preocupen i afecten directament les dones de la nostra societat. De tots aquests temes, tracta FEMENÍ PLURAL.

Són temes molt seriosos tractats però còmicament perquè se sap que la paròdia i el sarcasme són formes habituals de la crítica. Una obra feta per a riure i per a pensar. Una obra de dones i per a dones (els homes també podran aprendre alguna cosa).

L’obra interpretada per Carme Alòs, Àngels Armengol, Carme Brusau i Anna Núñez sota la direcció de Rafel Molina es representarà el dissabte 23 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre Municipal de Balaguer i amb entrada gratuïta.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.