L’Ajuntament de Térmens recull signatures per demanar una solució definitiva a la carretera que connecta Térmens i Bellvís

Carretera de Térmens a Bellvís (Foto: Aj. Térmens)

L’Ajuntament de Térmens recull signatures per demanar una solució digna a l’estat del la carretera que connecta Térmens i Bellvís. Es tracta d’una via que acull un pas de cotxes i vehicles pesants molt elevat i el seu correcte manteniment i arranjament és incompatible amb el fet que sigui de titularitat municipal. Si bé al llarg dels anys s’hi han realitzat diferents obres de manteniment, les quals han comptat moltes vegades amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Lleida, la solució definitiva requereix una inversió molt més important i una obra de renovació total.
Per tant, demanen, d’una banda, la implicació de les institucions supramunicipals en l’adequació d’aquesta carretera per tal que pugui assumir de forma segura el tipus de trànsit que suporta. De l’altra, que la seva titularitat sigui traspassada a la Generalitat de Catalunya, la qual cosa es fonamenta en la projecció que es té de la carretera en el Pla d’Infraestructures del Transport de Catalunya, com a via comarcal, i en el Pla Parcial de Ponent, com a via estructural.

6 comentaris

 • Pedro Nuñez López

  Jo paso cada día. Fot pena

 • Enric farre borras

  Pues suposo que val mols dines y Bellvis no su pot permetre però crec que el nostres ajuntaments miraran de fe un esforç per que el arreclo sigi pronte t

 • Pepita Solsona

  Jo tambe hi passo cada dia i és un desastre!

 • Jo paso subin perqué ting finques i te quedé las quena trinjada

 • Jo també, algun dia pendrem mal. Esta fatal.

 • Sóc usuària diària d’aquesta via des de fa molts anys. S’ha de fer alguna cosa, no podem tenir carreteres amb aquest estat tant lamentable.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.