S’inicien les accions formatives dels programes de Treball i Formació que gestiona el Consell Comarcal de la Noguera

El 15 de juny van començar les accions formatives previstes dins els Programes Treball i Formació 2021 del Consell Comarcal de la Noguera. Es tracta d’un programa d’ocupació adreçat a persones o col·lectius en situació d’atur i amb més dificultat d’accedir al mercat laboral, que combina l’actuació d’experiència laboral i l’actuació formativa amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones.
El Consell Comarcal de la Noguera va contractar 3 joves dins el Programa Treball i Formació Joves tutelats i extutelats, que treballen de peó a les brigades dels municipis de Montgai, Ponts i Preixens, i 3 dones dins el Programa Treball i Formació MG-Dona, com a agents cívics de l’Àrea de Serveis Socials al municipi d’Artesa de Segre i als serveis gestionats pel Consell Comarcal.
Els cursos de formació s’imparteixen a l’acadèmia ACSER de Balaguer, dins l’horari laboral, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i l’assistència és obligatòria. En aquesta ocasió els joves realitzaran els mòduls de competències digitals bàsiques (60 h) i de treball en equip (28 h) i finalitzaran el 8 de juliol. Les dones seguiran els mòduls de competències digitals bàsiques (30 h) i intel·ligència emocional (30 h) i acabaran l’1 de juliol.
Aquest programa está subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo y Economía Social i el Servicio Público de Empleo Estatal.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.