Remuntada i punt valuós pel CF Balaguer

Els vermells capgiren un 0-2 al tram final del partit contra la UD San Mauro

Era el primer partit d’aquest 2023 al Camp Municipal pel CF Balaguer, qui rebia a un dels equips de la part alta de la taula. El San Mauro arribava com a quart classificat en un partit en què cap dels dos equips va arribar a ser molt superior a l’altre en quant a joc.

Amb una bona sortida al camp, els balaguerins ja van tenir una primera ocasió al minut 1 amb un xut de Mikel des de fora de l’àrea. Els vermells avisaven amb ocasions i bon joc que el partit seria disputat, tot i que els barcelonins poc a poc s’anaven trobant més còmodes amb la pilota.

El 0-0 del descans era fruit de la igualtat entre els dos conjunts, però a l’inici de la segona meitat tot se li va girar en contra als locals. Primer amb aquesta rematada de servei de banda al minut 53, que suposava el 0-1 pel San Mauro. Deu minuts després, Franco Nantez rematava a plaer en aquesta contra per augmentar encara més l’avantatge pels visitants.

Amb l’entrada al camp de Samba Ndiaye, els vermells van guanyar més control al mig del camp i amb tot l’equip bolcat en atac van aconseguir retallar distàncies al 84’. Només cinc minuts després, Ramón Bayona feia aixecar el públic de la cadira amb aquest gol que acabaria sent el definitiu 2-2.

David Biosca lamentava els errors que van suposar els dos gols rivals però es mostrava molt satisfet amb l’actitud de l’equip per aixecar el resultat advers.

Amb aquest punt el Balaguer en suma 13 i se situa en onzena posició de la classificació, i la propera jornada tocarà derbi lleidatà al camp de la UE Tàrrega.

Informa: Gerard Díaz Tribó