Q2 Consultors C.B. Balaguer 34-42 C.N. Terrassa: La falta d’encert castiga les balaguerines

El primer equip femení cau davant les de Terrassa però competint fins l’últim minut

El Q2 Consultors C.B. Balaguer rebia la visita del CN Terrassa al Pavelló 1r d’octubre amb les 3 derrotes en les 3 jornades fins al moment disputades. Amb la lliçó apresa, les balaguerines han sortit amb molta intensitat des del salt inicial, però han pagat la falta d’encert i les pèrdues obligant a Josep Maria Sanfeliu a aturar el partit als cinc minuts. Han sortit millor del temps mort i han retallat el desavantatge, tancant el quart perdent per 7-14.

La precipitació ha marcat la tònica de bona part del segon quart. Les locals han tret profit d’aquesta situació, i amb una bona defensa i les cistelles de les seves interiors, s’han situat a tres cap a la meitat del període.

Les vallesanes però, han pogut neutralitzar a les de la Noguera els últims minuts abans de la mitja part. Amb punts al contraatac i gràcies a cistelles com aquesta, el marcador era favorable al Terrassa guanyant per 15 a 22.

Al tercer període el Balaguer ha continuat amb el bon treball en defensa, i gràcies a això han pogut retallar els desavantatge a 4. Just en aquest moment, la resposta visitant. Primera cistella als 5 minuts que tornava a posar els 7 de diferència. Les locals han trobat en falta l’encert de cara a cistella, i amb els tirs lliures les de Terrassa han situat la màxima d’onze punts a un minut de tancar el quart.

Amb 10 punts a sota encarava el C.B. Balaguer l’últim període. L’excel•lent defensa les manté a la disputa del partit, però la sort no acompanyava i les balaguerines seguien sense anotar. Un 2+1 del Terrassa les situava 11 punts per sobre, una distància que semblava insalvable tot i que les balaguerines han seguit lluitant fins al final. El marcador final reflectia un 33-42 favorable al Terrassa.

Josep Maria Sanfeliu ha valorat molt positivament el gran esforç de les seves jugadores i ha destacat que el partit se’ls ha escapat per la falta d’encert.

El dissabte vinent el Q2 Consultors tornarà a jugar a casa davant el C.B. Barna, referent a la cinquena jornada de la Lliga Espanyola de Primera Divisió.

Informa: Gerard Díaz Tribó