Els noguerencs Maricel Segú i Marc Solanes s’incorporen al Departament de Drets Socials

Es sumen als nomenaments de Josefina Valls, de Cabanabona, i Xavier Baiget, de Balaguer, a Salut i Drets Socials, respectivament

Maricel Segú i Marc Solanes (Foto: Junts)

Fins a quatre noguerencs formaran part de l’estructura de les conselleries que pilota Junts per Catalunya. El coordinador comarcal de Junts a la Noguera, l’advocat Marc Solanes, de Balaguer, és el nou Responsable de Projectes Estratègics de la conselleria de Drets Socials, que encapçala Violant Cervera. Entre les seves funcions hi ha la planificació i la coordinació de projectes d’inversions al territori i el seguiment de les polítiques estratègiques del Departament.

Al seu torn, Maricel Segú, alcaldessa de Foradada i professora de cicles formatius, serà nomenada Coordinadora territorial de Joventut a Lleida. Segú representarà la Direcció General de Joventut al territori i coordinarà l’acció que impulsen en aquesta matèria els consells comarcals i els ajuntaments de les comarques de Ponent.

Aquests dos nomenaments es sumen als que ja es van produir fa unes setmanes arran del canvi de govern. Es tracta de Josefina Valls, jurista nascuda a Cabanabona, com a Directora de Serveis del Departament de Salut, i de Xavier Baiget, llicenciat en Filosofia i Lletres, de Balaguer, que ocupa la mateixa responsabilitat a Drets Socials.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.