El C.F. Balaguer cau a la final de la Copa Lleida Amateur davant l’Atlètic Lleida

L’equip de David Biosca va perdre per 2-0 al partit jugat a Torrefarrera

L’Atlètic Lleida i el Club Futbol Balaguer es veien les cares el diumenge a la tarda a Torrefarrera amb la Copa Lleida Amateur en joc.

Els lleidatans van exhibir ja d’inici la seva millor versió i des dels primers minuts van imposar el seu estil de joc, trepitjant l’àrea rival amb freqüència. Mentrestant, els balaguerins aguantaven el setge rival però en atac no van trobar en cap moment la manera de generar perill.

Després de diverses ocasions perilloses sense materialitzar, el premi a la insistència dels locals arriba al minut 43, quan Marc Soldevila va aconseguir perforar la xarxa rival situant l’1 a 0 en el marcador.

Només començar el segon temps, l’Atlètic Lleida va encarrilar la final gràcies a un nou gol de Soldevila. Malgrat això, el Balaguer no es va donar per vençut i va posar una marxa més per intentar tornar a entrar en el partit, però es va topar amb un oponent molt sòlid que va defensar l’avantatge amb solvència.

L’entrenador de l’Atlètic Lleida, Josep Maria Turull, va destacar la superioritat davant el seu rival en tot moment. Per la seva banda, David Biosca lamentava els errors dels noguerencs que els va impedir endur-se el partit.

L’Atlètic Lleida s’endú una copa que dona el tret de sortida a una temporada molt ambiciosa pels dos clubs.

Informa: Gerard Díaz Tribó