Balaguer tornarà a tenir un estiu ple d’activitats d’oci i esport

Durant el juliol i l’agost es farà de nou el Cicle de Monòlegs, el Música i Tapes, i les activitats esportives com la Zumba, les classes d’Aquafitness i les caminades saludables

Les àrees de Joventut i Esports de la Paeria de Balaguer han presentat aquest dijous les activitats previstes per als mesos d’estiu a la ciutat. Així, Balaguer tornarà a comptar amb nombroses activitats entre setmana ja marca de la casa, com el Música i Tapes i Cicle de Monòlegs. El primer d’aquests tindrà lloc cada dimarts confirmant la Plaça Mercadal com a espai per als espectacles, i el segon com sempre es farà a la Plaça del Teatre els dimecres.

D’altra banda, durant l’estiu s’han programat activitats setmanals vinculades a la pràctica esportiva i la salut que es faran del 3 de juliol al 18 d’agost. De nou es realitzaran les classes de Zumba a la plaça del Morter tots els dimarts i les sessions d’Aquafitness els dijous a les piscines del secà. Però la principal novetat d’enguany és la recuperació de les caminades saludables.

Totes aquestes activitats tindran lloc a partir del dia 3 de juliol amb el primer monòleg i acabaran a finals del mes d’agost.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.