‘A la Noguera posem el fre’, els nous tallers de prevenció d’accidents als instituts de Balaguer

Els tallers van a càrrec de l’Associació ASPID i van encarats a alumnes de 4t d’ESO per concienciar dels perills del trànsit

Aquesta aula de 4t d’ESO de l’INS ciutat de Balaguer ha acollit aquest matí un dels tallers de la iniciativa ‘A la Noguera posem el fre’, una activitat de prevenció d’accidents de trànsit desenvolupat per l’Associació ASPID i els diferents Instituts d’Educació Secundària. L’objectiu és sensibilitzar els joves amb la finalitat que desenvolupin comportaments responsables.

Les sessions compten amb un testimoni d’ASPID com el Jacob, qui amb la seva experiència personal posa de manifest les principals causes d’accidentalitat i com es poden evitar.

Per ara les xerrades aniran encarades a alumnes de 4t d’ESO ja que es considera la edat idònia però s’espera poder augmentar el ventall, ja que des d’ASPID expliquen que projectes similars a aquest han obtingut bons resultats.


Informa: Gerard Díaz Tribó

1 comentari

  • un observador

    Felicitats. Molt bona iniciativa. Esperem que aquesta canalla que vola per les voreres de Balaguer amb el seu patinet en prenguin bona nota.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.