Victòria de qualitat del Sènior femení del C.B. Balaguer

El Q2 Consultors es retroba amb la victòria a casa davant el Premià

Imatge: C.B. Balaguer

El Sènior femení del C.B. Balaguer es va retrobar amb la victòria després de quatre derrotes consecutives al vèncer al AB Premià per 46-40. Una ratxa negativa trencada el dissabte passat al Pavelló Primer d’octubre gràcies a un bon treball des del primer quart. L’equip entrenat per Juanjo Ruíz va aconseguir frenar en sec les visitants, rival directe de les balaguerines, encaixant només 12 punts en tota la primera part.

Clara Paniagua va ser de les més destacades del partit amb 12 punts, seguida pel bon treball d’Andrea Perat i Cristina Andres amb 10 i 9 punts respectivament.

El partit a més comptava amb una vessant solidària. La primera cistella de l’encontre tenia una gran expectativa pel moment que significava ‘La gran peluixada solidària’ en benefici de Càritas.

El Q2 Consultors tanca així el 2021 amb la quarta victòria de la temporada al sarró, i situant-se cinquenes a la classificació. El proper enfrontament no serà fins el pròxim 15 de gener visitant la pista del CBF Cerdanyola, líder del grup.

Informa: Redacció