Usuaris del servei ‘De la mà’ realitzen una jornada d’activitats per a l’envelliment actiu

Aquesta ha consistit en un taller de memòria i gestió emocional, amb activitat física adaptada, i finalment amb orientació en hàbits alimentaris saludables

Alguns usuaris del projecte d’acompanyament a la gent gran ‘De la mà’ van tenir el matí d’aquest dimarts un passejada diferent a l’habitual. Amb l’objectiu d’oferir un envelliment actiu es va organitzar una activitat amb els participants del Projecte Singulars-Som joves. Aquesta ha consistit en un taller de memòria i gestió emocional, amb activitat física adaptada, i finalment amb orientació en hàbits alimentaris saludables.

En aquesta sessió hi ha participat 11 joves i 9 usuaris del projecte ‘De la mà’, i és que un altre objectiu de la jornada és crear un vincle social i intergeneracional entre la gent gran i la gent jove.

Aquesta proposta es du a terme arran d’haver identificat la necessitat conjuntament amb les famílies i les persones usuàries, en el marc de l’avaluació del servei i propostes de millora de l’edició 2023.

La sessió s’ha realitzat conjuntament amb l’equip de salut comunitària de l’EAP Balaguer Institut Català de Salut i l’Associació Reintegra.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.