Ricard Pérez presentarà el seu llibre ‘Condemnats’ al Monestir de les Avellanes

Es tracta d’una activitat organitzada pel Monestir de les Avellanes i la Biblioteca Margardia de Montferrat de Balaguer

Una reflexió sobre la quotidianitat la solitud, el destí o l’imprevist  a través de la història d’una família a la qui li canvia la vida inesperadament després de l’aparició d’un personatge misteriós   és el que es pot trobar al llibre Condemnats la darrera obra de Ricard Pérez i la seva  primera publicació en format novel·la. L’autor nascut a Premià i amb vincles a la Noguera presentarà la publicació editada per Stonberg el pròxim dissabte al Monestir de les avellanes en el cicle del concerts de Música i Patrimoni que s’inicia aquest cap de setmana. Per Ricard Pérez un escenari perfecte per presentar aquesta primera novel·la en la que  la comarca de la Noguera i té un paper important.

La presentació de Condemnats és la segona activitat que realitzen e Monestir de les avellanes i la Biblioteca Margarida de Montferrat en el marc de la col·laboració signada fa uns mesos amb l’objectiu de difondre la cultura i el foment de la lectura.

Des del monestir la col·laboració amb la Biblioteca i la presentació del llibre Condemnats també respon a l’objectiu de donar a conèixer el seu servei de biblioteca i arxiu

La presentació del llibre Condemnats de Ricard Pérez es farà dissabte a partir de les 18 de la tarda al menjador dels monjos del Monestir posteriorment es realitzarà el concert de Cant líric a l’església a càrrec de Carmen Hernàndez, Rosa Maria Ysàs i Elena Fuster.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.