Ramon Besora, padrí de l’Encontats 2023

Besora serà protagonista d’un Encontats que enguany estarà marcat per un nou canvi de data

Ramon Besora serà el padrí del Mercat del Conte i el Llibre Il·lustrat de Balaguer que se celebrarà entre el 20 i el 24 de setembre. Autor de diversos llibres infantis i poemes musicats cantats per infants el padrí de la 8a edició de l’Encontats entoma la distinció amb molta il·lusió i amb una finalitat.

Besora ha rebut diversos premis nacionals i internacionals dels quals en destaca el premi Baldiri i Reixac. A banda de la seva vinculació amb el món de la literatura infantil com a autor, però també com a editor, l’escriptor també ha col·laborat activament en la formació de mestres. De fet, el pròxim padrí de l’Encontats ha realitzat aquest setmana una sessió adreçada al professorat d’infantil i primària amb l’objectiu que des dels centres educatius de la ciutat coneguin la seva obra.

Així doncs Besora serà protagonista d’un Encontats que enguany estarà marcat per un nou canvi de data. El mercat del conte i el llibre il·lustrat es trasllada al setembre tal com es va fer l’any 2020 .
Durant la presentació de la vuitena edició de l’Encontats també s’ha destacat que la programació també es vincularà amb l’Any Vallverdú, primer padrí de la història del certamen, i amb el 50è aniversari del llibre Les Fades de Mormur de Josep Carner Ribalta.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.