Q2 Consultors C.B. Balaguer 44-56 TGN Bàsquet: S’escapa la victòria a la segona part

Les balaguerines completen un bon primer quart, però van a menys amb el pas dels minuts i sumen la primera derrota de la fase de permanència

Club Bàsquet Balaguer i TGN Bàsquet es trobaven el passat dissabte al pavelló 1r d’octubre en la segona jornada de la fase de permanència a Copa Catalunya. Amb una victòria al sarró per a cada equip però amb el coneixement que cada partit guanyat les allunya més del descens. És per això que balaguerines i tarragonines van engegar el matx amb la intensitat de qui es juga l’objectiu de la temporada.

De fet qui va tenir més encert a l’inici van ser les locals, que a mig primer període van obrir una escletxa al marcador de 14 punts, ajudades també amb una bona defensa. Aquesta facilitat en anotar les va permetre controlar la reacció visitant, i mantenir un bon avantatge al final del quart per 21 a 13.

La tònica es va mantenir el segon període però amb les visitants més encertades i un Balaguer que cada cop patia més per anotar. Els avantatges es van reduir de 10-12 punts a només 3 o 4, deixant el partit obert a la mitja part.

La dinàmica positiva del Tarragona no va canviar al tercer parcial i les visitants van ser capaces de doblar en punts a les blaugrana, capgirant el marcador i minant la confiança de les rivals que veien com se’ls hi escapava el partit. En l’últim quart les balaguerines sí van aconseguir tornar a trobar la fluïdesa en el seu joc d’atac, però el baix encert les va impedir lluitar per la victòria.

44-56 va ser el marcador final d’un encontre en el qual l’entrenador del Q2 Consultors, Juanjo Ruíz, es lamentava per haver perdut la concentració després d’un bon inici.

Tot i la desfeta les balaguerines es mantenen en posicions de salvació, que miraran de mantenir la propera jornada en la seva visita a la pista del C.B. Valls, cuer del grup.

Informa: Gerard Díaz Tribó