width=Ara li estan donant veu als de Vox. Diu que han presentat unes propostes al parlament andalús que seran poc menys que inviables.

Hi ha qui diu que és un estratagema per tal que PP i C’s puguin presentar-se com dreta moderada o centre dreta. Tot és possible.

Així els de Vox van de fatxa declarat i ells poden anar de moderat tot i que segueixen endavant amb els seus pactes.

La tècnica no és del tot errònia.  Fins i tot entre nosaltres, s’ha sentit alguna veu dient que “no podem deixar caure el Sànchez, perquè l’alternativa és mot pitjor”. Es tracta justament d’això, de fer veure que no hi ha més remei que fer-nos càrrec nosaltres dels seus problemes.

Em sembla que hi ha una voluntat evident d’embolicar la troca, de manera que no es vegi clarament res del que està passant. Ni amb el judici dels nostres empresonats, ni amb la femer de la justícia, ni amb els casos de violència masclista.

Només falta constatar que personatges com el tal Casado, han embogit definitivament amb l’aplaudiment dels mitjans de comunicació espanyols.

Li he sentit dir unes coses absolutament perilloses. No només pel que fa a les seves crides al 155 que ja sabem que funciona com un mantra, sinó per les mentides que s’inventa quan parla del procés, de la situació de Catalunya  i de la violència dels nostres carrers. No es fa vergonya de res. Es presenta ell mateix com un màrtir de la causa i de la sagrada Constitución.

Quan penso que un personatge semblant podria ser president de l’estat espanyol tremolo de cames.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.