Nou podi per al balaguerí Iker Castillo

Al primer torneig del Circuito de Padel de Menores TyC 1 de la Federación Española de Padel

Aquesta setmana passada, el jugador de pàdel balaguerí Iker Castillo i el seu nou company Bryan Santos, van debutar al primer torneig del Circuito de Padel de Menores TyC 1 de la Federación Española de Padel que es va disputar al Club Deportivo Montecanal de Zaragoza. Els dos joves es van quedar a un pas d’aconseguir accedir a la final i van perdre les semifinals després de superar 3 rondes de la categoria infantil per un ajustat 7/5 7/6 contra els jugadors madrilenys A.Lastortres i I.Del Àguila.

La temporada 2022 tot just arrenca i l’Iker ara prepara el campionat de Catalunya per equips de menors i el proper torneig classificatori per Campionat d’Espanya que es celebrarà al CT Tarragona a finals de març.

Informa: Redacció