L’Oficina Jove reconverteix el curs d’ACTIC en una formació online

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha posat en marxa aquesta setmana un curs online de preparació per obtenir la certificació ACTIC. El curs, que fins ara era presencial, deixarà de ser-ho ocasionalment per convertir-se en una formació telemàtica com a resposta a la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19. El curs d’ACTIC dona les eines necessàries per aconseguir un certificat emès per la Generalitat que acredita el domini de competències digitals en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació. A més de millorar el currículum, aquest certificat dona punts extra en la majoria d’oposicions a l’Administració Pública.

En aquesta ocasió, l’Oficina Jove de la Noguera ha organitzat un curs d’ACTIC de nivell mitjà de manera virtual per donar resposta al gran volum d’usuaris/àries preinscrits/es. El curs ja té les inscripcions tancades, amb un total de 19 places (el límit establert per garantir la qualitat de la formació) i amb llista d’espera per a properes edicions. El curs ACTIC online de nivell mitjà, d’una durada de 20 hores, va començar aquest 12 de maig i s’allargarà fins el proper 18 de juny. Els cursos d’ACTIC tenen la finalitat de preparar l’alumne per a les proves de certificació ACTIC, que es poden dur a terme a les dependències designades per l’Oficina Jove de la Noguera, acreditada per la Generalitat com a centre examinador d’ACTIC.

Les persones interessades a fer qualsevol curs ACTIC de l’Oficjna Jove han d’apuntar-se prèviament a la llista d’espera mitjançant el correu electrònic oficinajove@ccnoguera.cat per tal de formalitzar la inscripció.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.