L’escola Joan Ros Porta de Menàrguens guanya el concurs “Separem per guanyar!”

Es tracta d’una activitat de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal inclosa en el Pla comarcal de dinàmica educativa de la Noguera

Aquesta setmana s’ha fet públic el resultat del concurs “Separem per guanyar!”, organitzat per l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Noguera per fomentar la recollida selectiva de material d’escriptura obsolet a les escoles de primària de la Noguera.

Les escoles participants han recollit durant tot el curs escolar 2023-2024, fins al 15 d’abril com a data límit, els residus recollibles com retoladors, bolígrafs, punta fina, plomes estilogràfiques, portamines, recanvis i cartutxos, corrector, etc.

L’alumnat de 6è de cada escola participant han encapçalat l’organització i la motivació de la recollida, ja que el centre guanyador del concurs és aquell que més quilos de material ha recollit per alumne, és a dir, el valor és el resultat de dividir els quilos de material recollits entre el nombre total d’alumnat registrat al centre.

L’escola Joan Ros Porta de Menàrguens ha estat la que ha assolit el valor més alt en la recollida, amb 0,35 kg per alumne. El premi per al centre guanyador consisteix una excursió al mes de juny de 2024 per als alumnes de 6è a la casa de colònies “Els Quatre Vents”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.