L’empresa Cricursa de la Sentiu de Sió guanya un concurs a Hong Kong que li permetrà crear prop de 100 llocs de treball

La firma familiar està especialitzada en la fabricació de vidres corbats per a grans projectes d’arquitectura

Pla general on es pot veure un moment de la visita del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, a l’empresa de la Sentiu de Sió, Cricursa, el 10 de desembre de 2020. (Horitzontal)

L’empresa familiar Cricursa de la Sentiu de Sió (Noguera) ha guanyat un contracte per un edifici a Hong Kong que suposarà la creació de prop de 100 llocs de treball durant el 2021. Aquesta firma està especialitzada en la fabricació de vidres corbats per a grans projectes d’arquitectura. Es va crear l’any 1928 i actualment compta amb tres fàbriques ubicades a la Sentiu de Sió, Balaguer i Granollers. Té una plantilla de 350 treballadors i factura uns 40 MEUR. Més del 80% de la seva producció s’exporta, principalment als Estats Units, Europa (Regne Unit, França, Alemanya i Itàlia), Àsia (Hong Kong, Korea, Xina, Taiwan i Japó), Austràlia i Orient Mitjà (Emirats, Aràbia Saudí i Qatar).

L’empresa ha fet l’anunci aquest dijous durant la visita que ha rebut del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, que ha destacat que una vegada més, “hi ha un espai per sorprendre’t amb l’economia catalana comés el cas de Cricursa, una empresa que triomfa al món”. En aquest sentit, el titular d’Empresa, ha assegurat que és una firma que està guanyant contractes arreu del planta per edificis amb vidres de diferents formes i “mostra fins a quin punt el potencial de Lleida és global”.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.