L’alumnat de cicle mitjà de Balaguer participa a la 29a edició de la Fira Jocs de Pati

Les activitats s’han dut a terme aquest divendres a l’exterior del pavelló Molí de l’Esquerrà

El pavelló Molí de l’Esquerrà ha acollit la 29a edició de la Fira Jocs de Pati, en la que ha participat l’alumnat de Cicle Mitjà d’Educació Primària dels diferents centres educatius de Balaguer.
Per aquesta edició s’ha seguit amb la dinàmica original, després d’algunes edicions amb restriccions i adaptacions, i amb la voluntat d’oferir una jornada dinàmica i participativa.

Les activitats s’han dut a terme a l’exterior del pavelló Molí de l’Esquerrà, on després de la benvinguda per part de la paera en cap, Lorena González, i la paera d’Educació, Anna Profitós, han començat les diferents rondes de jocs. En aquesta edició també s’ha recuperat la dinàmica per la que els grups de joc estan formats per alumnes de diferents centres, encara que del mateix curs.

La jornada ha estat organitzada per l’Àrea d’Esports de la Paeria de Balaguer, i ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat de l’INS Almatà, del Cicle d’Activitats Físiques i esportives, els quals han dinamitzat la jornada i han ajudat en tasques d’organització i material. Igualment, l’activitat està inclosa en el Pla de Dinàmica Educativa Escolar, que es porta a terme des del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i l’Àrea d’Educació de la Paeria, la qual té com a objectius promoure hàbits saludables a través de l’esport i l’alimentació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.