L’Ajuntament de Montgai crea una borsa d’habitatge per evitar el despoblament

L’Ajuntament de Montgai ha creat aquest instrument per tal de facilitar el contacte entre possibles compradors o llogaters i propietaris

L’Ajuntament de Montgai ha posat en marxa des de començament de mes una borsa d’habitatge per promocionar i donar a conèixer els immobles en venda o lloguer del poble.
El consistori de la noguera ha iniciat aquest projecte per tal de poder actuar com altaveu i nexe d’unió entre propietaris i possible compradors. Es tracta d’una mesura més per afrontar el despoblament que viu el municipi.
La Borsa d’habitatge s’afegeix el projecte cases buides que el consistori de la Noguera va posar en marxa fa uns anys amb la mateixa intenció. El programa cases buides ofereix habitatge gratuït durant el primer any a les famílies amb infants en edat d’escolarització que s’instal•lin a Montgai o Butsènit i matriculin els f ills a les llars d’infants del municipi. Tot i que es tracta de dos programes independents des del consistori veuen la possibilitat de que es relacionin entre ells.
Actualment s’ha confeccionat la Borsa d’Habitatge de Montgai i properament també es farà de Butsènit


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.