La Taula d’Entitats de Balaguer lliura el premi del Concurs de Suggeriments Solidaris 2022

El projecte guanyador va ser “Embarcats (Teatre Social)” de l’Associació Reintegra

La Taula d’Entitats de Balaguer ha lliurat el premi del Concurs de Suggeriments Solidaris 2022 a l’entitat guanyadora Associació Reintegra, un total de 938 €recaptats amb la rifa de la Cistella Solidària.

El projecte que Reintegra va presentar al concurs és “Embarcats (Teatre Social)”, que s’adreça a persones migrades amb dificultats per aconseguir una situació de regulació administrativa al nostre territori i que compta amb la col·laboració de laCompanyia de Comèdies Crisi Perpètua.

“Embarcats” crea un espai de treball escènic on fer visible i poder reflexionar sobre la realitat i les dificultats que viuen les persones migrades un cop arriben al nostre territori, especialment les relacionades amb els “papers”, imprescindibles per iniciar una vida independent, autònoma i de creixement.

El projecte es planteja un doble objectiu: per una banda, impactar en la societat i denunciar aquesta realitat i, per l’altra, representar una obra de teatre amb persones migrades que permeti generar i recaptar fons suficients per després oferir cursos de català a les persones que, per manca de documentació, no poden accedir a altres formacions.

Els diners del premi es destinaran a la redacció de l’obra, el procés de càsting, direcció de l’obra de teatre, escenificació i atrezzo.

Recordem que l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d’Acció Comunitària, dinamitza la Taula d’Entitats de Balaguer, i juntament amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer organitza cada any la Fira d’Entitats a Balaguer, que aquest any ha arribat a la 22a edició i ha comptat amb la participació de 50 entitats.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.