La Paeria millorarà el servei del pàrquing d’autocaravanes

La zona compta amb incidències amb la xarxa d’aigua i la càrrega elèctrica, i volen posar fi a les males crítiques rebudes pels usuaris

La Paeria de Balaguer vol acabar amb les crítiques rebudes pels usuaris del pàrquing d’autocaravanes de la ciutat. L’auge d’aquest tipus de turisme ha portat molts visitants a la capital de la Noguera, que darrerament han deixat comentaris negatius en diferents plataformes online. La zona per a les autocaravanes compta amb incidències amb la xarxa d’aigua i la càrrega elèctrica, per això des de l’equip de govern es posaran mans a l’obra per millorar el servei que ofereix la zona d’estacionament.

Un altre aspecte que des de l’Àrea d’Urbanisme volen posar sobre la taula és una millor comunicació amb els usuaris, respecte de les normes del pàrquing i de les activitats que se celebren en aquella zona.

En aquest sentit, també s’instal·larà senyalització que marqui la prohibició de pernoctar. L’àrea d’autocaravanes es va habilitar l’any 2018 i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) ja ho va prohibir llavors en tractar-se d’una zona de flux preferent de l’aigua en cas de riuades. Malgrat que s’hagi pogut solucionar per l’alberg juvenil al Molí de l’Esquerrà, no s’ha aconseguit per al pàrquing al no arribar al nivell cota zero de paviment.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.