La Paeria de Balaguer estudia com obrir les piscines municipals aquest estiu

Jordi Ignasi Vidal considera que les piscines són necessàries durant aquesta època i assegura que des de la Paeria s’aplicaran tots els protocols perquè es pugui donar aquest servei

La Paeria de Balaguer estudia com obrir les piscines aquest any davant l’alarma sanitària decretada pel coronavirus. Degut a les altes temperatures que es registren a la zona durant els mesos d’estiu, el paer en cap de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, considera que les piscines són necessàries durant aquesta època i que des de la Paeria s’aplicaran tots els protocols perquè es pugui donar aquest servei durant l’estiu.

El protocol del govern espanyol dicta unes mesures bàsiques de seguretat per l’obertura d’aquests equipaments on es fixa la limitació d’aforament, un perímetre de seguretat per als objectes personals, mesures d’higiene personal i desinfecció de materials i superfícies.

Tot i que els experts asseguren que les possibilitats de transmetre el coronavirus a través de l’aigua és molt baix, remarquen la necessitat de mantenir les distàncies de seguretat.

No serà fins a la fase 3 del pla de desescalada en que es permetrà l’obertura de les piscines, una fase que no s’espera que arribi fins a mitjans de juny.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.