La Paeria aprova el projecte de millora de la Plaça Sant Salvador i la Plaça del Jutge

El punt es va portar en ple extraordinari i els arranjaments tindran un cost de 518.000 euros

La Paeria de Balaguer va aprovar el dilluns el projecte executiu per a la millora i adequació de la plaça de Sant Salvador i de la Plaça del Jutge.

L’aprovació inicial va tenir lloc en una sessió plenària extraordinària, per a poder executar l’obra i tenir-la enllestida aquest 30 de juny per no perdre la subvenció, tal com va explicar el Paer d’Urbanisme Guifré Ricart.

El punt es va aprovar per unanimitat, tot i que ERC va anunciar que durant el període d’exposició pública presentaran al·legacions de millora del projecte. Per la seva banda, Junts va demanar que el projecte final tingui en compte la vessant cultural, no només la urbanística.

En aquest darrer punt, des de l’equip de govern es remarca que ja es té contemplat i que es delimitarà la zona de l’antiga Esglèsia Sant Salvador amb un paviment diferenciat.

El projecte de millora d’aquests espais comptarà amb un pressupost de 518.000 euros i una subvenció del PUOSC de 250.000.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Nil Ortiz Baldomà

1 comentari

  • un observador

    Caldrà que l’obra doni més bon resultat que l’últim cop que es va fer una actuació en la plaça de Sant Salvador. I si no és massa demanar, que es respecti el pas per als vianants, no com ara, que sempre està ocupat per vehicles mal estacionats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.