La balaguerina Sheila Queralt publica el seu cinquè llibre

Aquest busca explicar les sortides laborals que tenen les carreres de llengües

És la lingüística imprescindible per construir o millorar una eina d’intel·ligència artificial? O per a atrapar a ciberdelinqüents? Aquestes són algunes de les preguntes que la lingüista Sheila Queralt respon en el seu nou llibre. La balaguerina acaba de publicar ‘Lingüistas de hoy. Profesiones del siglo XXI’, una obra en què es presenten els secrets d’aquestes sortides professionals tradicionals relacionades amb l’edició, l’ensenyament o la traducció i la interpretació, però, a més, es descobreixen professions no tan conegudes que tenen a veure amb l’àmbit de la medicina, el dret, les tecnologies del llenguatge o la divulgació.

Un canvi significatiu d’estil de llibre que anteriorment havia publicat Sheila Queralt, motivada en aquest cas per trobar-se cada cop amb menys alumnes interessats en les carreres de llengües en les seves classes de l’Aula d’extensió universitària.

La idea de la mateixa autora és la de realitzar xerrades en diferents instituts i universitats per donar resposta a les mateixes preguntes que es planteja el llibre, no solament als alumnes si no també per als docents.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.