Junts presenta les vint persones que acompanyaran Gemma Trilla a Balaguer

Trilla exposa un projecte basat en les persones, les oportunitats i la capitalitat de la ciutat

La cap de llista de Junts per Balaguer, Gemma Trilla, va donar a conèixer el dissabte les vint persones que composen la candidatura a les municipals del pròxim 28-M. Ho va fer acompanyada de la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, i del cap de llista de Junts per Lleida, Toni Postius.

Gemma Trilla va exposar un projecte de ciutat basat en tres eixos fonamentals: les persones, les oportunitats i la capitalitat de Balaguer. Durant la seva intervenció, va posar de manifest la voluntat de Junts de desenvolupar una ciutat esportiva, una partida pressupostària per ajudar al retorn escolar i apostar per la captació d’empreses. “Tenim una proposta que pot ajudar moltes famílies. Per totes elles: des de Junts per Balaguer incorporarem als pressupostos municipals una partida destinada al retorn escolar dels nens i nenes en escolarització obligatòria”, ha explicat Trilla.

El Balaguer de les persones, les oportunitats i la capitalitat de la ciutat

Pel que fa a la necessitat de crear oportunitats de futur, Trilla va detallar que cal una bona gestió dels recursos municipals. “Com volem que vinguin empreses a Balaguer si no tenim sòl industrial adequat? Com volem que vinguin empreses que generin ocupació de qualitat i projecció econòmica a la ciutat, si tenim el polígon que tenim”, ha dit la cap de llista.

Igualment, Trilla va explicar que “volem potenciar la capitalitat de Balaguer a través de l’esport: els de Junts farem que Balaguer sigui una capital de futur amb una veritable ciutat esportiva. Si l’esport ens fa millors persones, l’esport farà millor Balaguer”. La cap de llista ha conclòs que “vull que els meus fills creixin en un Balaguer de les persones: un Balaguer segur i cohesionat socialment. Que inverteixi en el futur de les persones, en l’educació i que garanteixi els drets socials per tothom”. Per fer-ho possible, Trilla ha donat a conèixer la vintena de persones preparades que portaran a terme el projecte per fer de Balaguer un lloc millor en el qual viure. Una llista que tanca honoríficament l’exregidor de Cultura Miquel Aige.

Nogueras i Postius encoratgen Trilla per millorar la qualitat de vida de Balaguer

Durant la seva intervenció, la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va posar de manifest com milloraria la situació als ajuntaments catalans si tinguéssim la independència, en la mesura que, si disposéssim dels diners que es queden a Madrid, el pressupost municipal dels nostres pobles i ciutats podria ser del doble, ha detallat. Nogueras s’ha mostrat “orgullosa” de poder comptar amb una cap de llista com Trilla, amb un gran projecte per Balaguer i un equip de persones preparades al seu costat.

Per la seva banda, el cap de llista de Junts per Lleida, Toni Postius, va explicar que “en aquests darrers 4 anys, des de Lleida, he trobat a faltar la ciutat de Balaguer, la seva Paeria, el seu Paer en Cap, no solament per reivindicar-se, també per defensar i reclamar allò que ens correspon a les Terres de Ponent”, ha dit. Per això, Postius encoratja Trilla, “una dona valenta i treballadora”, per fer de Balaguer una ciutat amb més qualitat de vida per a tothom.

Llista de Junts per Balaguer

 1. Gemma Trilla i Gutiérrez
 2. Marc Solanes i Roca
 3. Gemma Peries i Giménez
 4. Anna Solà i Bertran
 5. Jesús Polo i Sellart
 6. Albert Subias i Moreno
 7. Carme Pedró i Balagueró
 8. Jaume Marvà i Agustí
 9. Gerard del Río i Segú
 10. Nuri Toledo i Garcés
 11. Sergi Batalla i Gallego
 12. Mercè Garcia i Mateu
 13. Anna Maria Padullés i Ariet
 14. Antoni Salud i Rodríguez
 15. Souleymane Seydi Kandé
 16. Pilar Martínez i Melé
 17. Miquel Aige i Donés

S1. Antoni Domènech i Vives

S2. Montserrat Puyal i Rúbies

S3. Maria Montserrat Jiménez i Cortés

S4. Georgian Catalin Stoica

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.