Jornada en favor del comerç just

Amb la voluntat de donar a conèixer com a través del consum responsable i sostenible es participa de forma col·lectiva en una transformació necessària pel planeta

Aquest dissabte dia 27 de maig se celebrarà una jornada a favor del comerç just, organitzada per l’Associació Dona Pas. Amb la voluntat de donar a conèixer com a través del consum responsable i sostenible es participa de forma col·lectiva en una transformació necessària pel nostre planeta, s’han organitzat un seguit d’activitats que es faran a la plaça del Morter.

Les activitats començaran a les 11 h amb una xocolatada popular, a la que seguirà la narració del conte ‘Haki, la papallona màgica’ a càrrec de Sempreviva. A les 12 h es farà una sessió de Balls amb valors, a càrrec del Centre de Dansa i Benestar, iDansa; i seguidament es farà la lectura del manifest, amb el qual es reivindica que des del Comerç Just es volen assegurar uns pilars bàsics compartits, com són pràctiques comercials justes; salaris justos i dignes; l’eliminació del treball forçós i infantil; l’eradicació de la discriminació; l’assoliment de la igualtat de gènere i la llibertat d’associació; condicions de treball adequades; el respecte pel medi ambient; la generació d’oportunitats per a productores desfavorides; i la transparència i responsabilitat en els processos de fabricació i comercialització. Finalment, a partir de les 13 h, es farà un concert a càrrec d’Amdy Fall & Jalabaan Roots.

D’altra banda, durant tot el matí hi haurà un mercat de productes de Comerç just, proximitat, art i artesania; es podrà veure l’exposició ‘I tu, què tries?’, així com l’audiovisual ‘Kichwa Tembo, el somni d’un tresor amagat’. També hi haurà un taller demostratiu de cuir.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.