La il·lustradora Pilarín Bayés, padrina de la 5a edició de l’Encontats

El Mercat del Conte Infantil se celebrarà del 17 al 19 d’abril

La Paeria de Balaguer ha fet públiques les dates, el cartell i el nom de la padrina de la 5a edició de l’Encontats, el Mercat del Conte Infantil que se celebrarà del 17 al 19 d’abril. Roser Capdevila entregarà la vara de padrina per aquest cinquè Encontants a la il·lustradora Pilarín Bayés. Per aquest aniversari la Paeria buscava una figura important del món de la il·lustració a Catalunya. A més se li va demanar l’encàrrec de crear un cartell especial i la seva autora ha escollit Margarida de Montferrat, comtessa d’Urgell, quan aquest any es commemoren els 600 anys de la seva mort.

L’Encontants ja és una data assenyalada al calendari cultural de la capital de la Noguera i un mercat del conte infantil de referència arreu del territori. L’Àrea de Cultura de la Paeria de Balaguer ja ultima els detalls de l’esdeveniment i avança que es vol fer créixer cap al sector professional.

L’Encontats és un mercat de contes i publicacions dedicades a infants, al públic familiar i a totes aquelles persones interessades en la narració infantil i la il·lustració. Són tres jornades en les quals les històries per a infants, les il·lustracions, els tallers i activitats de tot tipus prenen els carrers del centre històric de Balaguer, amb els més petits com a  protagonistes de la programació.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.