El Servei Educatiu de la Noguera amplia el catàleg de recursos pedagògics

Els nous lots han tingut un cost de poc mes de 9.000 euros i han comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera

El Servei Educatiu de la Noguera ha presentat el catàleg d’equips de suport pedagògic per fer préstec als centres escolars de la comarca. Aquestes adquisicions han estat possible gràcies al conveni signat amb el Consell Comarcal.

Es tracta d’unes maletes de suport a l’alumnat amb Trastorn d’Espectre Autista i materials específics de suport al dol. D’altra banda, també s’ha adquirit una sèrie de materials més tècnics com són una impressora 3D, equips de robòtica educativa, de gravació de ràdio, un equip de gravació de vídeo i diversos materials per estimular la parla i fomentar l’expressió oral a l’aula. Tot plegat per adaptar-se a les necessitats de l’aula. Aquest nou material de suport pedagògic anirà acompanyat de jornades de formació pel professorat.

Amb un import total de poc més de 9.000 euros, el Servei Educatiu pretén augmentar la qualitat dels recursos que arriben als centres educatius de la comarca. Centres petits i de característiques diverses, en una comarca on gairebé la meitat de l’alumnat està escolaritzat fora de la capital.

Informa: Nil Ortíz Baldomà

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.