El Q2 Consultors C.B. Balaguer manté la bona dinàmica

El primer equip femení va aconseguir la quarta victòria consecutiva

Continua la bona dinàmica del Q2 Consultors C.B. Balaguer. Les noies entrenades per Juanjo Ruíz van guanyar el dissabte passat a la pista del Bàsquet Safa Claror per 65-67 a la prórroga. Un matx molt igualat en què va haver-hi fins a set canvis de liderat i sis empats al llarg dels quaranta minuts reglamentaris i el temps extra. Les balaguerines es van veure superades fins a la meitat del segon quart, quan van saber trobar el seu joc i ajustar el marcador abans del descans. A la segona part les visitants van ser més dominadores però l’equip barceloní va forçar una prórroga decidida als instants finals.

Aquesta victòria suposa la quarta consecutiva, un tres de tres amb el que portem d’any, i la setena de la temporada. Això els hi permet allunyar-se de la part baixa de la classificació i afiançar-se en la cinquena posició de la taula.

D’altra banda, el primer equip masculí també va vèncer en el seu enforntament amb el Bàsquet Berga, per 63 a 61. Els de Joan Mateu no van saber trobar la seva millor versió i els nombrosos errors els va posar difícil endur-se la victòria contra el cuer de la lliga. Encarant ja la part final de la fase es mantenen a la part mitjana de la taula amb 8 victòries i 7 derrotes, mirant de lluny el descens però també les posicions de Playoff.

Informa: Redacció