El Q2 Consultors C.B. Balaguer engega amb victòria la fase de permanència

El Sènior femení va aconseguir guanyar per 55-57 a la pista del Bàsquet Safa Claror en la primera jornada de la lligueta

El Q2 Consultors C.B. Balaguer va començar amb bon peu la segona fase de la temporada. Les balaguerines visitaven la pista del Bàsquet Safa Claror en la primera jornada de la lliga de quatre per a la permanència, i van tornar a la capital de la Noguera amb una victòria al sarró després de vèncer per 55 a 57.

Un matx que es repetia per tercera vegada aquesta temporada, i que els dos primers enfrontaments es van tancar amb una victòria ajustada per a cada equip. Seguint amb aquesta tònica, ambdós conjunts van disputar un partit molt igualat en tot moment. Un inici fluix de les visitants va permetre aconseguir una petita escletxa per a les barcelonines a la mitja part (36-25), però una segona part fluida tant en atac com en defensa per part de les noies de Juanjo Ruíz les va permetre poder donar la volta al marcador pocs minuts abans d’acabar el partit.

Aquesta és la desena victòria de la temporada de les blaugranes en 19 partits, i la primera de la nova fase la qual les deixa un pèl més a prop de l’objectiu de la permanència.

Informa: Redacció