El CEI de Balaguer participarà a la primera edició del Coworkfest

L’espai de coworking de la capital de la Noguera ofereix una jornada de portes obertes el pròxim divendres 23 de setembre

Des d’aquest dilluns i fins al pròxim 25 de setembre se celebra la primera edició del Coworkfest. Un certamen organitzat per l’associació cowok rural amb la voluntat de promoure, donar a conèixer i crear comunitat entre aquests espais de treball.
Més de 20 espais d’aquestes característiques d’arreu de Catalunya faran prop d’una 50a d’activitats, a Balaguer hi farà parada el dia 23 a les 11 del matí amb una jornada de portes obertes amb conferències dels mateixos usuaris de l’espai del centre amb la voluntat de transmetre les característiques d’aquest model de treball als interessats.
D’aquesta manera des de l’equipament de la capital de la Noguera també es pretén promoure l’espai destinat aquest model de treball que a Balaguer ja compta amb desenes d’usuaris.
Els interessats per participar en l’activitat només han de contactar amb el centre d’empres innovadores de la capital de la Noguera o a través del seu telèfon 973 445 884

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.