El balaguerí Francesc Pla, campió de la Copa del Rei d’handbol amb el FC Barcelona

El balaguerí és el preparador físic de l’equip que es va proclamar campió de copa davant del Granollers (30-26) a Antequera

El FC Barcelona es va proclamar, aquest diumenge, campió de Copa del Rei d’Handbol després de derrotar al BM Granollers a la final que es va disputar al Pavelló Municipal Fernando Argüelles d’Antequera. El balaguerí Francesc Pla va ser un dels protagonistes que va poder recollir la medalla de campió. Pla és preparador físic del primer equip de la secció d’handbol blaugrana que va guanyar el trofeu després de desfer-se de l’Anaitasuna a quarts, Frigoríficos Morrazo a semis i el BM Granollers a la gran final.
Francesc Pla forma part de l’equip tècnic de Carlos Ortega que des de començament de temporada és l’entrenador del primer equip d’una de les seccions amb més èxit del club blaugrana. Anteriorment, el balaguerí havia format part les categories inferiors del club blaugrana, especialment en la secció de bàsquet. Precisament en aquest esport ja s’havia proclamat campió de Copa del Rei l’any 2008, llavors va ser amb el Joventut de Badalona tal com recorda l’entrenador al seu perfil de twitter.

Informa: Redacció