Derrota important del Q2 Consultors C.B. Balaguer

El Sènior femení va caure contra el Bàsquet Safa Claror per 46-56, rival directe per la permanència a Copa Catalunya

El primer equip femení del C.B. Balaguer es jugava un partit clau el passat dissabte al Pavelló 1r d’octubre de la capital de la Noguera. Les noies de Juanjo Ruíz rebien el Bàsquet Safa Claror, rival directe per la permanència a Copa Catalunya,però van caure per 46-56 en un altre matx en què van anar de més a menys.

De nou el Q2 Consultors va sortir amb la intensitat de qui sap que es juga l’objectiu de la temporada, trobant cistelles fàcils amb bon joc en atac i solidesa en defensa. Amb millors sensacions, van aconseguir un petit avantatge al final del primer quart (21-16), el qual no van saber mantenir al segon. Les visitants van endurir el partit i el marcador es va ajustar encara més, arribant a assolir quatre punts d’avantatge. Malgrat això, les balaguerines van saber reaccionar abans del descans per marxar cap als vestidors al capdavant de l’electrònic (34-33).

Però tal com es va succeir en l’últim encontre a casa, a la segona part l’encert en atac va desaparèixer en les locals i només van aconseguir anotar 12 punts en els 20 minuts de joc. Una llosa impossible de superar. Mentrestant les barcelonines anaven obrint forat al marcador, també amb un baix encert però amb les idees més clares.

Aquesta desfeta no només les iguala a la classificació, amb dues victòries i les mateixes derrotes cada equip, també suposa haver perdut el ‘basketaverage‘ que era de dos punts a favor del Balaguer. El Sènior femení ara es veu obligat a vèncer els dos partits que queda de lligueta per aconseguir una de les dues primeres places per assolir la permanència.

Informa: Redacció