Derrota del Q2 Consultors C.B. Balaguer que complica la permanència a Copa Catalunya

El Sènior femení va caure a la pista del TGN Bàsquet i hauran de jugar una eliminatòria per evitar el descens de categoria

Imatge: C.B. Balaguer

El primer equip femení del C.B. Balaguer haurà de jugar un ‘Play-out’ per evitar el descens de Copa Catalunya. Les noies entrenades per Juanjo Ruíz van caure a la pista del TGN Bàsquet, líder del grup de permanència per  58-52. Un mal inici de partit, amb només catorze punts anotats al descans, va fer gairebé impossible lluitar per la victòria. Tot i una segona part amb molt més encert i bones defenses, no van poder remuntar els 26 punts de desavantatge que van arribar a tenir.

Els 29 punts anotats per la Clara Paniagua van ajudar a ajustat el marcador a només cinc punts en l’últim període, però el Q2 Consultors va desaprofitar l’última bala que tenia per evitar quedar terceres de grup. Ara queda només una jornada per finalitzar la lligueta i el sènior femení només pot quedar matemàticament tercers de grup, amb la qual cosa es veuran obligades a guanyar una eliminatòria d’anada i tornada per evitar el descens a Primera catalana.

D’altra banda, el sènior masculí va començar amb derrota la seva fase de permanència a Segona catalana. Els de Joan Mateu van perdre a la pista del Reus Ploms per 72-66 amb un mal últim parcial, que els comdemna a haver de remar contracorrent per mantenir la categoria.

Informa: Redacció