Conflicte del Balaguer Cudós Consultors amb la Federació Espanyola

El Balaguer Cudós Consultors, un equip de tenis taula de la Primera Divisió Femenina, s’ha convertit en la principal víctima d’una sèrie de despropòsits de la Reial Federació Espanyola de Tenis Taula que ha realitzat uns canvis a la normativa de la competició i que no ha estat capaç d’aplicar-los correctament.

La nova normativa estipula que tots els equips han d’alinear dues jugadores espanyoles en el transcurs de cada duel, però el Club Tennis Taula Balaguer va tenir problemes des de la primera concentració amb una de les seves jugadores estrangeres, la Loredana Dorca, que no va poder jugar cap enfrontament perquè els àrbitres no li ho van permetre.

Després d’assabentar-se que als altres grups de la competició s’havia permès alinear una jugadora estrangera, la presidenta i entrenadora va reclamar al Comitè de Competició de la Federació la impugnació dels partits.

Però aquí no acaba la discriminació per part de la RFETM. A la segona concentració, que va disputar-se fa quinze dies a Madrid, el Balaguer va presentar-se un altre cop amb la seva jugadora estrangera i novament se li prohibeix la participació. La situació es torna completament surrealista quan les integrants del CTT Balaguer s’assabenten que equips d’altres grups han alineat una jugadora estrangera.

Després d’aquest nou despropòsit, el club va decidir enviar una queixa formal a principis de la setmana passada al Comitè de Apel·lació de la Federació.

Aquest seguit de despropòsits no només ha perjudicat l’economia del club arran de les costoses concentracions, sinó que també s’ha fet mal a l’estat anímic de les jugadores, que és l’únic equip que s’ha vist perjudicat per una norma malinterpretada i que sembla tenir efectes pràctics només amb el CTT Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.