Comença la substitució de part de la superfície de joc del Pavelló 1r d’Octubre

Està previst que l’obra duri entre tres setmanes i un mes, termini que en principi no hauria d’afectar els entrenaments dels equips que durant el mes d’agost iniciaran les seves pretemporades

L’Ajuntament de Balaguer ha iniciat la substitució de part de la superfície de joc del Pavelló 1r d’Octubre. L’actuació es basa en substituir part de la fusta que es va veure malmesa pel sinistre del passat maig del 2018. L’actuació es concentra en un gol del pavelló i en la seva zona lateral que dona accés als vestuaris. La bona qualitat del material instal·lada als anys 70 ha permès que els metres quadrats reposats siguin menys dels que inicialment es preveia.

Un cop instal·lat el nou sòl, l’actuació també contempla el polit de tota la tarima de l’equipament fet que permetrà adaptar la superfície de joc a les noves normatives federatives dels diversos esports que es practiquen al llarg de la temporada al pavelló

Està previst que l’obra duri entre tres setmanes i un mes, termini que en principi no hauria d’afectar els entrenaments dels equips que durant el mes d’agost iniciaran les seves pretemporades.

L’actuació tindrà un cost aproximat de 60.000 euros. Degut que l’actuació es realitza en conseqüència del sinistre del maig del 2018 estarà integrament sufragada per l’asseguradora de l’equipament.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.