Cesc Poch, director general de l’Agència Catalana de la Joventut, visita la Noguera

Durant la seva visita a Balaguer Poch ha fet un recorregut a les instal·lacions del casal Lapallavacara on també s’hi ubica l’Oficina Jove de la Noguera

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch ha visitat aquest matí Bellcaire d’Urgell, Balaguer, Albesa i Castelló de Farfanya per tal de conèixer les activitats infantils i juvenils que es duen a terme a la comarca de la Noguera.

Durant la seva visita a Balaguer el director general ha fet un recorregut a les instal·lacions del casal Lapallavacara on també s’hi ubica l’Oficina Jove de la Noguera.

Pel que fa a les xifres, Poch ha volgut destacar l’augment de participació que hi ha hagut en les activitats infantils i juvenils a la demarcació de Lleida respecte a l’any passat.

Per la seva banda, Jordi Ignasi Vidal, paer en cap de Balaguer ha valorat molt positivament les activitats que s’estan fent a la ciutat aquest estiu tal hi com es reflecteix en el nombre d’assistents.

La visita del director general de Joventut ha finalitzat a Castelló de Farfanya on ha fet entrega dels diplomes acreditatius als joves participants al camp de treball del municipi.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.