Balaguer es prepara per la tornada a l’escola

La Paeria de Balaguer substitueix una part del cautxú de la llar d’infants El Patufet i habilita una rampa en la part posterior del centre

Obres a la llar d’infants El Patufet (Foto: Paeria de Balaguer)

La Paeria de Balaguer ha iniciat les obres de substitució d’una superfície de 220 m2 a la llar d’infants El Patufet. Es tracta d’una zona en què aquest material s’havia deteriorat força. Així ho ha explicat el paer d’Urbanisme, Gerard Torres, que també ha avançat una altra de les obres que es faran properament en aquest centre, l’habilitació d’una rampa en la part posterior de la guarderia. Segons Torres, la rampa servirà perquè els nens i nenes puguin sortir al pati de darrera i també com a possible sortida d’emergència. D’aquesta manera, el govern municipal aprofita aquests mesos de parada escolar per deixar alguns equipaments educatius a punt per quan arribi el nou curs.

L’obra també contempla la instal·lació de làmines de cautxú en aquesta part posterior. El cautxú de nova instal·lació ocuparà una superfície de 60 m2. El material de tota l’obra, a càrrec de la brigada municipal, té un cost aproximat de 18.000 euros.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.