Arriba la primera victòria de la temporada pel CF Balaguer

Els vermells van superar a domicili el Turó Peira per 0 a 2 amb gols de Raya i Mikel

Després de set jornades sense conèixer la victòria, al vuité intent ha arribat la primera de la temporada pel CF Balaguer. Els de David Biosca van superar el diumenge el Turó Peira a domicili per 0 a 2, en un partit igualat però que es va posar aviat de cara pels balaguerins amb un gol de penal d’Edu Raya.

Amb l’avantatge al marcador, els vermells van gaudir de diverses ocasions per ampliar l’avantatge i no va arribar fins al minut 55, amb un gran gol de Mikel del Aguila. Els locals van tenir opcions d’escurçar el marcador però els balaguerins van aconseguir mantenir la porteria a 0 gràcies a una bona feina defensiva.

Els tres punts sumats permet al Balaguer poder sortir del descens del grup 2 de Primera Catalana en 13a posició, i el seu pròxim rival serà el cuer de la lliga, el CA Alpicat.

Informa: Redacció