Ajuntaments de la Noguera i el Departament de Territori es reuneixen per parlar de la mobilitat al territori

El Departament preveu diverses trobades amb els municipis afectats per anar consensuant el traçat

Els edils de Balaguer, Térmens i Vallfogona de Balaguer es van reunir el dimecres amb el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya per parlar de les infraestructures de mobilitat viària com la carretera C-13, entre Lleida i Balaguer, a partir de criteris de seguretat viària, impacte ambiental, encaix territorial, trànsit previst, costos o retorn econòmic-social, entre d’altres.

Des del departament expliquen que en aquests moments s’està treballant en un estudi informatiu de la variant de Térmens, i que de la reunió se n’ha extret la conclusió que calia aprofitar aquests treballs per a tenir una visió més àmplia d’aquesta via.

Abans d’acabar l’any, el departament anirà mantenint diverses trobades amb aquests municipis afectats per mantenir un diàleg amb el territori i buscar solucions consensuades, i ampliarà les reunions a altres municipis si s’escau.

La voluntat d’aquestes reunions es poder explicar als consistoris els treballs tècnics que s’estan realitzant i escoltar les demandes i preocupacions territorials que permetin arribar a una solució consensuada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.