Xavier Jové, campió del Triatló Internacional de Balaguer

jove

El pontsicà i campió del món de triatló, Xavier Jové, es va proclamar aquest dissabte guanyador del Triatló Internacional de Balaguer. Precisament va ser en aquesta prova on el jove esportista de Ponts es va iniciar en el món del triatló ara fa 3 anys.

En categoria femenina, la guanyadora va ser Ester Hernández i en la versió Infern, el vencedor va ser Xavier Cano. Per clubs, han estat guanyadors Prat Triatló 1994 en homes i C.N. Reus Ploms en dones.

La prova de mitja distància amb inici a St. Llorenç i que va recorre gran part de la comarca de la Noguera, incloïa una prova de natació, de 1.900 metres al pantà de Sant Llorenç, un recorregut amb bicicleta de 90 kms, i a l’arribada a Balaguer, el sector running amb 21 km de cursa a peu pels carrers de Balaguer.