Les X Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes se centren en la vida diària als monestirs medievals

El Monestir de les Avellanes celebra aquest dilluns i dimarts les X Jornades d’Història Medieval del Monestir de les Avellanes sota el títol “Ora et labora: la vida diària als monestir medievals”.

Els participants de les Jornades s’allotgen any rere any a l’antic monestir premonstratenc trepitjant espais que amaguen molta història. És per això, i a mode de celebració per aquest desè aniversari, que les Jornades d’Història se centren en la vida diària de les monges i monjos medievals. Un total de vuit conferències i poder visitar el Monestir de les Avellanes permeten entendre i reviure com es vivia fa 800 als monestirs i com s’utilitzaven els seus espais.

Les X Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes combinen la vida determinada per les regles i les necessitats de monjos i monges.

Al llarg de la història 117 professors universitaris, procedents de 14 països diferents; 30 centres d’estudis especialitzats i gairebé 600 alumnes han passat per aquestes Jornades. L’organització celebra haver assolit el repte de mantenir amb salut les Jornades de l’Església i la religiositat i agraeix el suport rebut.

Aquestes Jornades ofereixen també diverses activitats al seu voltant com visites guiades i el popular Sopar Medieval al claustre del monestir

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.