Voluntaris elaboren un mosaic amb trencadís per decorar la biblioteca de Bellcaire d’Urgell

S’ubica a la façana posterior de l’edifici i està dedicat a la música, les arts i la dansa

Com si fos un trencaclosques de grans dimensions, voluntaris de totes les edats duen a terme aquest mes d’agost un mosaic amb trencadís per decorar la biblioteca municipal de Bellcaire d’Urgell. Concretament, decoren la façana posterior de l’equipament que dona pas al carrer Sant Pere Celestí, espai que sol acollir diferents activitats culturals. Per aquest motiu, l’obra s’ha volgut dedicar a la música i les arts. El disseny del dibuix va a càrrec de l’il·lustrador Francesc Infante.

Part dels voluntaris compten amb experiència prèvia realitzant mosaics amb trencadís i per això s’ha decidit emprar aquesta tècnica. A més, els voluntaris compten amb el suport de diversos paletes jubilats del poble, que els han aportat la seva experiència i les eines, i també del jovent del municipi.

El mosaic compta diàriament amb la participació d’una quinzena de voluntaris. Una xifra que pot ampliar-se, ja que l’activitat està oberta a la participació de tothom qui vulgui col·locar la seva peça en aquesta obra intergeneracional.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.