Una vintena de bibliotecaris de la demarcació participen en una jornada professional a Balaguer

Una vintena de professionals de biblioteques de la demarcació de Lleida han participat aquest dimarts al matí a la jornada professional per bibliotecaris a Balaguer i que s’ha celebrat com a acte previ a l’Encontats.

La jornada s’ha fet a la Biblioteca Margarida de Montferrat i ha estat dedicada a les converses filosòfiques dels llibres infantils i juvenils. L’objectiu era, a partir d’una selecció de llibres, donar eines per parlar a infants i joves sobre certs temes com, per exemple, la mort.

L’Encontats se celebra el proper diumenge dia 20 de setembre amb un nou format adaptat a les mesures de la Covid-19 i amb les zones de joc, les parades i els espectacles dividits en dos espais, el Museu de la Noguera i la plaça Mercadal. Una altra novetat de la 5a edició és la sessió de contes per adults del dissabte, una nova iniciativa a la qual es vol donar continuïtat cada any. La il·lustradora Pilarín Bayés és la padrina de l’Encontats 2020.

L’edició d’aquest any vol ser un homenatge a l’escriptor Josep Vallverdú, qui va ser el padrí de la primera edició de l’Encontats. Per aquest motiu, el diumenge a les 12 del migdia s’inaugurarà una escultura dedicada al personatge del Rovelló a la plaça del Pou.


Informa: Redacció / Foto: Paeria de Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.