Calia pensar que hi hauria un topall final pel que fa a la baixesa de l’estat espanyol, però ara es veu que no. Sempre és possible caure més baix.

El Comissari Villarejo ha aclarit bastant el que va passar el 17 d’agost de 2017, en l’atemptat de les Rambles i de Cambrils i la casa destruïda a Alcanar i la vida i obres del confident del CNI, a sou que el tenien preparant un atemptat.

El CNI va estar en tota l’elaboració de l’atemptat. Potser no un atemptat però si que tenien la intenció de crear una situació tal que Catalunya demanés l’ajut de l’Estat. Diu que se’ls en va anar de les mans.

Dissortadament per a ells, la policia catalana va saber desarticular l’escamot i la cosa va acabar amb només 16 morts. L’Estat es va dedicar a perseguir els Mossos i el Major Trapero. De pas, van fer un judici de vodevil i van acabar dient que tal dia farà un any.

Tots ho sospitàvem que els atemptats eren cosa del CNI. Ara ho sabem del cert perquè ho ha dit un que estava treballant en el tema. Però la baixesa de l’Estat espanyol no té aturador. Ara es tracta de desprestigiar, encara més, el comissari Villarejo i acabar dient que tot el que diu és fals. Que s’ho està inventant.

En  Villarejo diu que té les proves, però que no les pot presentar perquè ara mateix les té  la justícia. Malament rai. Aquestes proves desapareixeran. Un incendi, un robatori, un error humà. Es igual. Les proves desapareixeran.

Aquí no haurà passat res. Ens diran Vivaspaña i la seva exemplar justícia.

Vergonya fan.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.