Victòria i liderat del C.F. Balaguer

El Balaguer va aconseguir ahir al municipal de Can Vinader una important victòria davant del Vista Alegre que l’alça fins la primera posició de la taula.

En els primers compassos de partit, els vermells,  ja van mostrar que havien viatjat fins al Baix Llobregat amb la intenció de sumar els tres punts. Genís i Adrià, molt actiu durant tot el partit, van ser els primers de posar a prova el meta local Albert Lara.

Els Balaguer xafava més àrea rival i tot i que els locals també ho intentaven la primera part va estar dominada pels conjunt de la noguera, no obstant  els dos equips van arribar al descans amb les taules inicials a l’electrònic.

La segona part va iniciar completament diferent pels homes de Jordi Cortés. el Vista Alegre va sortir decidit a materialitzar el primer gol del partit i així ho va fer. Javier Jarabio va avançar el conjunt local.

El gol però va esperonar més als homes de la Noguera i just deu minuts després del gol del Vista Alegre, Genís aconseguia empatar el partit amb aquest acrobàtic remat que supera al meta local.

Amb l’igualada al marcador el partit s’obria i tos dos equips disposaven d’ocasions per avançar-se en el lluminós novament, qui ho va fer però, va ser el Balaguer amb aquesta bonica jugada entre Genís i Adri que culmina el primer avançant als vermells en el marcador.

Amb l’1 a 2 al marcador el Balaguer va buscar el gol de la tranquil·litat amb insistència, abans de la fi del partit el Vista Alegre  també va disposar d’una clara ocasió per empatar l’encontre.

Al finalitzar el partit l’entrenador balaguerí es mostrava molt satisfet amb el resultat i remarcava l’ importància d’haver igualat el partit amb molta velocitat.

Amb aquesta victòria els vermells afrontaran l’últim partit de la primer volta com a líder de la categoria, a casa contra el Torredembarra.