Vaga energètica a l’Escola Salvador Espriu

L’escola de Vallfogona de Balaguer s’ha sumat a la Vaga Mundial pel Clima d’aquest 27 de setembre

Així ha començat el dia l’Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer. Persianes ben amunt per aprofitar al màxim la llum del sol i diferencials abaixats. I és aquesta escola de la Noguera s’ha sumat a la Vaga Mundial pel Clima d’aquest 27 de setembre amb una vaga energètica. A l’arribar a l’escola els diferents cursos han escollit un delegat o delegada que ha format part d’aquest petit gran gest que té com a objectiu conscienciar a l’alumnat i a les famílies sobre la crisi climàtica i convidar a la reflexió.

A les aules, mestres i alumnes realitzen al llarg del dia diverses activitats de reflexió i conscienciació sobre la importància d’aportar un gra de sorra entre tots en aquesta lluita que necessita mesures urgents per part dels líders mundials. A l’escola Salvador Espriu el seu alumnat coneix molt bé la crisi climàtica i la importància de realitzar accions com aquesta vaga energètica.

Un dia complicat a nivell d’organització en aquesta escola de Vallfogona de Balaguer i que des de primera hora ha portat a la reflexió.

L’escola Salvador Espriu és escola verda des de l’any 2002 i té el compromís ferm de transmetre als seus alumnes i famílies la situació ambiental i quins factors poden millorar-la. És per això que aquesta tarda, a la sortida de l’escola, els nens i nenes de 6è llegiran un manifest davant les seves famílies.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.